Chantal 22 jaar

Vanuit de stichting hebben wij onze eerste cliënt, Chantal, begeleid naar werk. Het was een zoektocht naar een goed bedrijf waar zij de mogelijkheid kon krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen. Een bedrijf in de Horeca werd gevonden. Met de dagelijkse leiding werden diverse afspraken gemaakt. Afspraken over werktijden, aantal dagen, werkzaamheden en begeleiding op de werkvloer.

Chantal voelde zich als een vis in het water, heeft zich goed ontwikkeld en kon zelfs op een gegeven moment andere jongeren helpen op de werkvloer. Chantal was klaar om door te stromen naar een echte baan. Die baan werd gevonden. Chantal heeft per 01 maart een 36-urig contract als facilitair medewerkster en mag haar ‘kunsten’  die zij heeft opgedaan in de Horeca, vertonen.

Wij wensen Chantal heel veel succes in haar nieuwe baan en wij houden contact.