Donateur worden

Als u donateur wilt worden van de Stichting Nieuwe Kans heeft u verschillende mogelijkheden.

U kunt vrijblijvend eenmalig een bedrag storten.

U kunt ook maandelijks (of jaarlijks) een gift doen en u ontvangt dan bovendien 4 x per jaar de Nieuwsbrief.

Mocht u toch besluiten geen donateur meer te willen zijn dan kunt u dit aangeven bij de penningmeester. U heeft geen opzegtermijn.

Wij verzoeken u vriendelijk om door te geven als u gaat verhuizen en als u uw donateurschap op wilt zeggen.

U kunt uw donatie formulier downloaden of aanvragen bij het secretariaat.

Wilt u nu direct doneren?

Dat kan via WhyDonate. Klik op het logo.

WhyDonate betaalt uw donatie aan ons door.

Whydonate

Voor vragen over donateur worden/zijn:

Edwin Pot