U kunt ons op meerdere manieren ondersteunen.

Stichting Nieuwe Kans is een non-profit organisatie.

Wij zijn afhankelijk van fondsen (voor het begeleiden van Kwetsbare Jongeren), donateurs en sponsors.

Op deze manier willen wij ons doel realiseren.

Vindt u ook dat wij dit fantastische werk voor Kwetsbare Jongeren moeten blijven voortzetten?

U kunt donateur of sponsor worden van de stichting, waarmee u de stichting in staat stelt om haar doelstelling te bereiken.

Steunt u ons dan met een gift op NL02ABNA0424961598 ten name van Stichting Nieuwe Kans.

Klik hier voor Donatieformulier.

Ook als u een bedrijf heeft en deze jongeren een kans wilt bieden om werkervaring op te doen, dan wel een arbeidsplaats wilt aanbieden, dan zij wij van harte bereid om met u een gesprek te hebben.

Hoe meer bedrijven er zijn die ons willen steunen, hoe meer jongeren een baan kunnen krijgen.

Wilt u met uw bedrijfslogo vermeld worden op onze website, omdat u ons ondersteunt, dan kunt u contact opnemen met het bestuur van de stichting.

Uw bedrijfslogo zal dan zichtbaar op onze website worden geplaatst.

Tevens kan er voor gekozen worden om een link te plaatsen, waardoor bezoekers van onze website doorgelinkt op uw website kunnen komen.

Wilt u nu direct doneren?

Dat kan via WhyDonate. Klik op het logo.

WhyDonate betaalt uw donatie aan ons door.

Whydonate

Wij danken u voor uw steun