ANBI status

Stichting Nieuwe Kans heeft een ANBI status, uw financiële steun wordt daardoor aftrekbaar voor de belasting.

Statutaire naam: Stichting Nieuwe Kans
RSIN/Fiscaal nummer: 855542780
ANBI-status: 855542780

Informatie ANBI:
Meer informatie over de ANBI is te vinden op www.anbi.nl

Missie

De Stichting wil bevorderen dat Kwetsbare Jongeren in de leeftijd van 18 tot 27 jaar kunnen deelnemen aan het sociale economische leven, zonder daarbij iemand uit te sluiten.

Vanuit het multidisciplinair team worden jongeren begeleid vanuit de expertise van de individuele begeleiders.

De Teamleden zullen vanuit verschillende werkgebieden komen, zoals de zogenaamde ervaringsdeskundigen, de jeugdhulpverlening, onderwijs, UWV, politie etc.

Door een multidisciplinaire aanpak kan breed ingezet worden op de begeleiding.

Visie

Door een multidisciplinaire aanpak kan breed ingezet worden op de begeleiding.

Actueel beleidsplan:

Download het beleidsplan                     Download

Jaarverslagen:

Lees de jaarverslagen hier                     Download

Bestuur:

Samenstelling bestuur:

Beloning

• Onkostenvergoeding bestuur: nee
  • Niet-bovenmatig vacatiegeld bestuur: nee
  • Toelichting vergoeding bestuur: bestuursleden zijn onbezoldigd
  • Beloningsbeleid medewerkers: conform CAO Zorg & Welzijn